Blackroll
HIIT work-out met een foamroller

Gratis proefles Blackroll!

Wat is Blackroll?

Een Blackroll-training is een holistische bindweefsel-training met een foamroller waarbij je werkt aan je balans, flexibiliteit, kracht en conditie. Oefeningen in de training zijn afkomstig vanuit pilates en yoga, maar bevatten ook elementen van de ‘high intensity interval training’ (HIIT) waardoor je hartslag stijgt en je werkt aan je conditie.

Door goed gebruik van de foamroller masseer je tijdens het trainen je bindweefsel en voorkom je vroegtijdig blessures. Om die reden is een Foamroll work-out de perfect aanvulling op blessuregevoelige sporten zoals hardlopen.

Elke dinsdag om 19:30 uur is er een blackroll training. Bij ‘warm’ weer in de grote tent voor het clubhuis óf in ons clubhuis bij een koude temperatuur. De training behoort tot de ‘extra’ abonnementen of strippenkaart.

Rooster Blackroll Training in Het Gooi

Elke dinsdag is er ’s avonds een Blackroll-training in Huizen. Wil je je aanmelden voor een training Blackroll in ‘t Gooi? Meld je dan aan via Virtuagym of kijk in het rooster wanneer de volgende Blackroll-training is. Gezien het beperkt aantal plaatsen is vooraf aanmelden verplicht. Wil je zeker weten dat dit iets voor je is? Vraag dan een gratis proefles Blackroll aan via onze online tool.

Dag en tijd Blackroll

Elke dinsdag om 19.30 uur
Locatie: Sporthart ‘t Gooi, Woensbergweg 5, 1272 JP, Huizen

Direct inschrijven

Vijf redenen waarom Foamroll Training zo goed is

Een foamroller is een perfecte massage tool voor sneller herstel na je hardlooptraining. Maar tijdens deze training zetten wij hem voor een complete work-out!

Met als vijf belangrijkste voordelen:

  • verbetert je conditie dankzij de intensieve HIIT-oefeningen;

  • maakt direct het fascia (bindweefsel) in het hele lichaam los;

  • helpt blessures te voorkomen;

  • versterkt je hele lichaam met pilates en yoga oefeningen;

  • perfecte combinatie met intensieve hardlooptrainingen.

Tijdens een les Blackroll geef je jezelf niet alleen een bindweefselmassage, je werkt ook aan je kracht en conditie.