Young Bootcamp
voor fanatieke jongeren

Gratis proefles Young Bootcamp

Young Bootcamp
Blijf sterk, fit en actief, ook naast je andere sport.

Young Bootcamp is een combinatie van cardio- en krachttraining, gericht op een sterker lichaam en een betere conditie voor fanatieke jongeren tot 18 jaar. Iedereen is welkom in deze groep en er wordt regelmatig goed samengewerkt tijdens de trainingen. Ook moedigen en sporen de jongeren elkaar aan om het beste uit zichzelf te halen. Elke training duurt 75 minuten, inclusief warming-up en cooling-down, en bestaat uit een mix van hardlopen, krachtoefeningen en intervaltraining. Hierdoor is het een full-body work-out. Uiteraard gegeven door professionele trainers. Doe jij ook mee?

Dag en tijd Locaties Niveau Valt onder aanbod
Maandagavond van 19:15 uur tot 20:30 uur Wisselend (zie pagina’s locaties en rooster) Voor sportieve jongeren (tot 18 jaar) BASIS (zie pagina inschrijven en tarieven)

Hoe ziet een Young Bootcamp training eruit?

We gaan fanatiek aan de slag in de bossen en de heide in de omgeving van Huizen en Blaricum. Maar regelmatig doen we ook alternatieve lessen. Zoals in onze obstacle baan op onze hoofdlocatie: de Woensberg. Of werken we met Blackroll, voor extra flexibiliteit, evenwicht en kracht, en om het herstelproces na een training te stimuleren. Gemiddeld wordt er zo’n 3 tot 5 kilometer gelopen (de ene training wat meer dan de andere). Niet aan één stuk door, maar steeds onderbroken door verschillende oefeningen, waaronder typische bootcampoefeningen als squats, planken, opdrukken en burpees.

We brengen er veel afwisseling in, en maken veel gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, natuurlijke obstakels en af en toe andere materialen, zoals springtouwen en weerstandsbanden. Alle spiergroepen komen in de trainingen aan bod.

Direct inschrijven

Een full-body work-out, gegeven door professionele trainers.