Young Bootcamp
voor fanatieke jongeren

Gratis proefles Young Bootcamp

Young Bootcamp
Blijf sterk, fit en actief, ook naast je andere sport.

Young Bootcamp is een combinatie van cardio- en krachttraining, gericht op een sterker lichaam en een betere conditie voor fanatieke jongeren tot 18 jaar. Elke training duurt 75 minuten, inclusief warming-up en cooling-down, en bestaat uit een mix van hardlopen, krachtoefeningen en intervaltraining. Hierdoor is het een full-body work-out. Uiteraard gegeven door professionele trainers.

Hoe ziet een Young Bootcamp training eruit?

We gaan fanatiek aan de slag in de bossen en de heide in de omgeving van de Trappenberg en de Woensberg. Gemiddeld wordt er zo’n 3 tot 5 kilometer gelopen. Niet aan één stuk door, maar steeds onderbroken door verschillende oefeningen, waaronder typische bootcampoefeningen als squats, planken, opdrukken en burpees.

We brengen er veel afwisseling in, en maken veel gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, natuurlijke obstakels en af en toe andere materialen, zoals springtouwen. Alle spiergroepen komen in de trainingen aan bod.

Daarnaast werken we met Blackroll, voor extra flexibiliteit, evenwicht en kracht, en om het herstelproces na een training te stimuleren.

Direct inschrijven

Een full-body work-out, gegeven door professionele trainers.