CrossFit
Outdoor fitness, op een hoge intensiteit, functionele bewegingen op een gevarieerde manier uitvoeren. 

Inschrijven CrossFit

Gratis proefles

CrossFit staat  bij ons elke maandag op het programma, wanneer er voldoende animo is zullen we dit uitbreiden daar waar mogelijk. Daarnaast bieden we ook andere trainingen aan die super te combineren zijn met de CrossFit training. Heb je vragen neem gerust contact met ons op.

Wat is CrossFit

CrossFit  – is outdoor gebruik maken van veel verschillende sporten en oefeningen. Hierdoor train je veel verschillende spiergroepen die je anders wellicht niet zou trainen. Je traint je mobiliteit en leert je lichaam nieuwe dingen. Oefeningen die worden gedaan tijdens een training hebben vrijwel altijd te maken met natuurlijk lichaamsbewegingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klimmen, tillen, duwen, trekken, stoten, springen en rennen. Hiervoor gebruiken we verschillende voorwerpen zoals, barbells, dumbbells, en kettlebells, maar ook zandzakken, tractorbanden en touwen kunnen worden ingezet.

Daarnaast is het super afwisselend en geen training het zelfde, waardoor het leuk en uitdagend blijft. Je bouwt er zowel kracht al conditie mee op. Denk je dat het te moeilijk voor je is? Geen nood, ook als je het nog nooit gedaan hebt kun je gewoon beginnen. Je doet alle oefeningen op eigen niveau en zult zien dat het steeds makkelijk gaat!

Rooster en aanmelden CrossFit in Het Gooi

Bij Sporthart ‘t Gooi bieden we 1 x per week de CrossFit training aan. Elke maandagavond om 19.30 uur kan jij je aanmelden voor deze toffe training. Dit is een populaire training, dus meld je tijdig aan! De locatie is altijd het zelfde,  in onze Kooi voor ons Clubhuis aan de Woensbergweg 5 te Huizen.

Direct inschrijven

Betere conditie en kracht met CrossFit

CrossFit wordt bij ons altijd in een groep uitgevoerd en onder begeleiding van geschoolde trainers gegeven. Doordat veel oefeningen technisch motorische vaardigheden vergen, wordt er in de les altijd tijd besteed aan het aanleren of verbeteren van technieken. De training duurt 1 uur bestaat altijd uit een warming-up en een “Workout Of the Day”. Doordat de intensiteit per persoon aangepast kan worden is CrossFit geschikt voor iedereen. Ook doen steeds meer andere sporters naast hun hoofdsport aan CrossFit omdat zij daar veel fysieke voordelen aan ondervinden.

De intensiteit bij CrossFit is hoog, omdat er onder hoge intensiteit de meeste resultaten worden geboekt. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau en haalt het beste uit zichzelf.

10 redenen waarom iedereen CrossFit zou moeten proberen.

Wat als er een training bestaat die jou helpt aan een betere conditie, jou gezond ouder laat worden en je gezondheid een boost geeft, helpt bij gewichtsverlies of opbouw en ook nog eens super leuk is. Dan wil je dat toch meteen gaan doen?

CrossFit combineert kracht en in een training en is voor iedereen toegankelijk. Wat jouw doel ook is, spieropbouw, gezonder worden, fit ouder worden, gewichtsverlies, fitter worden of werken aan een veelzijdig beweegpatroon. Dit kan allemaal.

Hier zijn tien redenen om te beginnen met CrossFit

  • Goed voor je gezondheid

  • Gezond ouder worden

  • Je werkt aan een snellere vet verbranding en spier herstel

  • Door kracht en conditie te combineren creëer je een optimale ontwikkeling

  • Je doet dingen die je zelf nooit zou doen

  • Je verlegt zelf je eigen grenzen

  • Je wordt mentaal sterker

  • Je wordt beter in je sport

  • Elke training is anders

  • Het is leuk

Inschrijven CrossFit

Wist je dat wij voor deze trainingen samenwerken  met CrossFit Huizen, al deze trainingen worden verzorgd door 1 van hun gediplomeerde trainers!