Schrijf je nu in

Na tien weken vijf kilometer hardlopen

Schrijf je snel in!
Start 25 september
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Schrijf je nu in

Op twee momenten in het jaar starten we onze GO Running Clinics,

In maart, als de dagen langer worden en de temperaturen weer langzaam oplopen, is er een startmoment gepland. Maar ook na de zomervakantie, als de ergste warmte voorbij is, starten wij onze GO Running clinics in september. Deze clinics zijn voor iedereen die (weer) wil beginnen met hardlopen. Lekker naar buiten en werken aan je conditie en gezondheid. Met onze GO Running clinic leer in slechts tien weken op de juiste manier vijf kilometer hardlopen!

Wat is GO Running?

Tijdens de Clinic GO Running leer jij in tien weken tijd 30 minuten aaneengesloten hardlopen. Je traint twee keer per week in een kleine groep onder begeleiding van een gediplomeerde trainer. Het opbouwschema begint met afwisselend één minuut hardlopen en één minuut wandelen en eindigt na tien weken met een gezamenlijke eindloop van 30 minuten. Tijdens de trainingen zal er veel aandacht zijn voor een juiste houding en looptechniek, essentieel om blessurevrij te lopen.

Of begin nu meteen met Sportief Wandelen!

Kan en wil jij niet wachten om in beweging te komen met de GO Running Clinic? Start dan nu meteen met Sportief Wandelen. Dit is een perfecte manier om straks soepel door te stromen in de GO Running Clinic.

Direct inschrijven

Inschrijven voor de Clinic GO Running!

De trainingen vinden plaats op dinsdagavond 19:30 uur zaterdagochtend 9:30 uur. Onder begeleiding van een ervaren trainer leer jij twee keer in de week de kneepjes van het vak. We trainen op onze vaste locatie: de Gooise Natuur!

Tijdens ons GO Running Clinic nemen we je mee van begin tot einde, zodat je alles weet van schoenen tot mindset en natuurlijk de techniek