Schrijf je nu in

Kom (weer) in vorm om lekker een stuk te hardlopen

Werken aan je conditie en looptechniek

De volgende clinic start:
zondag 21 mei
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Schrijf je nu in

Refresh Clinic Hardlopen

Even geen tijd, te druk met andere zaken, lastig om na een blessure of corona weer te beginnen, … Iedereen heeft zo zijn of haar eigen redenen waarom het sporten er even (of iets langer) niet van is gekomen. Daarom bieden we voor iedereen die het hardlopen weer wil gaan oppakken een laagdrempelige manier om weer lekker de conditie op te bouwen. Door middel van deze clinic, bestaande uit 8 lessen, kan iedereen weer op zijn of haar niveau komen.

Bij de Refresh Clinic Hardlopen werken we gedurende 5 weken aan techniek en conditie. De trainingen duren 5 kwartier, inclusief warming up en cooling down. Voor deze reeks van 8 trainingen schaf je voor slechts 32 Euro een 10-strippenkaart aan: 8 strippen gebruik je voor de clinic en de overige 2 kun je vrij gebruiken, bijvoorbeeld na de 8 lessen of tussendoor.

De trainingsmomenten zijn donderdagavond om 19.30 uur en zondagochtend om 10.00 uur. De eerste refresh training start op zondag 21 mei en de andere data zijn: 25 mei en 1, 4, 8, 11, 15 en 18 juni. Het mooie weer komt eraan, dus wat let je? Kom lekker hardlopen op het mooiste ‘sportterrein’ van Nederland: de Gooise natuur!

Refresh Hardlopen, een clinic voor beginnende hardlopers

Tijdens de Clinic Refresh Hardlopen leer jij in vijf weken tijd hoe fijn het is om een stuk te kunnen hardlopen. Je traint twee keer per week in een kleine groep onder begeleiding van een gediplomeerde trainer. Het opbouwschema begint met afwisselend één minuut hardlopen en één minuut wandelen en eindigt na acht lessen met een gezamenlijke eindloop van 30 minuten. Tijdens de trainingen besteden we veel aandacht aan een juiste houding en looptechniek, essentieel om blessurevrij te lopen.

Maar bij Sporthart ’t Gooi krijg je meer dan een clinic hardlopen, je krijgt er een vriendenclub bij met allemaal sportliefhebbers. De trainers hebben na de training altijd een lekkere kop thee klaarstaan en zo is er altijd een positieve sfeer op de trainingen.

Na afloop van de clinic Refresh Hardlopen kan je instromen bij onze reguliere groepen hardlopen, met op dinsdag een intervaltraining, op donderdag een duurloop training en op zondag een uitdagende trailrun.

Of begin nu meteen met Sportief Wandelen!

Kan en wil jij niet wachten om in beweging te komen met de Refresh Hardloop Clinic? Start dan nu meteen met Sportief Wandelen. Dit is een perfecte manier om straks soepel door te stromen in de Refresh Hardloop Clinic.

Direct inschrijven

Inschrijven voor de Refresh Hardloop Clinic!

De trainingen vinden plaats op donderdagavond om 19:30 uur en zondagochtend om 10:00 uur. De duur is 75 minuten (inclusief warming-up en cooling-down). Onder begeleiding van een ervaren trainer leer jij twee keer in de week de kneepjes van het vak. We trainen op onze vaste locatie: de Gooise Natuur, waarbij we wekelijks wisselen van verzamel locatie. Van onze hoofd locatie de Woensberg in Huizen tot de Limitische Heide in Naarden.

Tijdens onze Refresh Hardloop Clinic nemen we je mee van begin tot einde, zodat je alles weet van schoenen tot mindset en natuurlijk de hardlooptechniek. Zo wordt je in vijf weken (weer) bekend met alle facetten van het hardlopen