Start to Bootcamp
In zeven weken lekker in je vel

Schrijf je nu in
Start 23 maart
Schrijf je nu in!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Wil je graag (weer) beginnen met bootcamp trainingen maar vind je de stap naar onze bestaande groepen te groot? Dan is onze clinic Start to Bootcamp een perfecte keuze. Deze clinic is bedoeld voor mensen die kennis willen maken met bootcamp of die na een zwangerschap of een blessure terug willen komen op bootcamp-niveau.

Tijdens de clinic maak je onder begeleiding van een gediplomeerd trainer kennis met alle facetten van een bootcamptraining, met veel aandacht voor de juiste uitvoering van de krachtoefeningen en de looptechniek. Na zeven weken heb je voldoende kracht en conditie opgebouwd om door te kunnen stromen naar onze reguliere bootcamptrainingen.

Hoe ziet de clinic Start to Bootcamp eruit?

In zeven weken tijd werk je onder begeleiding van onze trainers twee trainingen per week af. Op woensdagavond van 19:30 uur tot 20:45 uur en op zondagochtend van 10:00 uur tot 11:15 uur. Kosten voor de gehele clinic met 14 trainingen zijn € 67,50.

Wanneer kan ik beginnen?

Het streven is om ieder halfjaar te starten met een nieuwe groep Start to Bootcamp. Zie hieronder wanneer de volgende groep van start gaat.  Kan je niet wachten en wil je graag eerder beginnen? Neem contact op, dan kijken we samen of je ergens tussentijds kunt instromen.

Woensdag 23 maart 2022

Woensdag 21 september 2022

VOL = VOL, het maximaal aantal deelnemers voor de clinic is 16. Zo kunnen we iedereen genoeg aandacht geven tijdens de clinic en is er voldoende tijd om alle facetten van een bootcamptraining aan te reiken.

Direct inschrijven

Veel aandacht voor de juiste uitvoering van de krachtoefeningen en de looptechniek.