Schrijf je nu in

In slechts vier lessen opbouwen naar een uur lang achter elkaar stevig wandelen met krachtoefeningen

Schrijf je snel in!
Start 22 september
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Schrijf je nu in

Wil jij werken aan je conditie en kracht zonder je lichaam al te veel te belasten?

Doe dan mee met de clinic Start to Walk (starten in september of maart). Een goed alternatief voor de sterke belasting van hardlopen. En dat terwijl je met Sportief Wandelen evenveel calorieën verbrand als met hardlopen of joggen. In slechts 4 lessen leer je de basis van de wandeltechniek en nemen we je mee in de spierversterkende oefeningen die we tijdens de lessen doen. Tegelijkertijd bouw je aan een goede conditie.

Wat is Sportief Wandelen?

Na de clinic kan je aansluiten bij onze reguliere groepen, waardoor je kan blijven werken aan je kracht en conditie. Een training Sportief Wandelen (of Powerwalking) duurt 75 minuten.  Tijdens de training wandelen we op een stevig tempo, werken we aan de wandeltechniek om sneller te worden en werken we aan onze kracht met spierversterkende oefeningen. En dit onder begeleiding van ervaren trainers.

Sportief Wandelen is geschikt voor iedereen. Wandelen is een heel natuurlijke manier van bewegen met weinig kans op blessures. Door regelmatig te bewegen werk je direct aan je gezondheid en ga je je ook veel lekkerder in je vel voelen!

Meer dan 1x per week Sportief Wandelen?

Dat kan! Sluit je dan direct aan bij onze basis groep. We hebben trainingen op vrijdagochtend (9:00 tot 10:15) en zondagochtend (10:00 tot 11:15)

Direct inschrijven

Inschrijven voor de Clinic Start to Walk!

De clinic duurt 4 weken en elke woensdag is er een training van 19:30 tot 20:45. De trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers en zij nemen je mee in alle facetten van Sportief Wandelen. 75 Minuten training met stevig wandelen, wandeltechniek, spierversterkende oefeningen en uiteraard een goede warming-up/cooling-down.

Met de clinic Start to Walk werk je aan je gezondheid, fitheid, kracht en ga je lekkerder in je vel zitten