Schrijf je nu in

In slechts vier trainingen opbouwen naar een uur lang achter elkaar stevig wandelen met krachtoefeningen

Schrijf je snel in!
Start 7 september
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Schrijf je nu in

Wil jij werken aan je conditie en kracht zonder je lichaam al te veel te belasten?

Doe dan mee met de clinic Start to Walk (starten in september of maart). Een goed alternatief voor de sterke belasting van hardlopen. En dat terwijl je met Sportief Wandelen evenveel calorieën verbrand als met hardlopen of joggen. In vier trainingen leer je de basis van de wandeltechniek en nemen we je mee in de spierversterkende oefeningen die we tijdens de lessen doen. Tegelijkertijd bouw je aan een goede conditie. Na de clinic kan je aansluiten bij onze reguliere groepen, waardoor je op regelmatige basis kan blijven werken aan je kracht en conditie.

Wat is Sportief Wandelen?

Een training Sportief Wandelen (of Powerwalking) duurt 75 minuten. Hierin wandelen we op een stevig tempo, besteden we aandacht aan de wandeltechniek en doen we spierversterkende oefeningen. Onder begeleiding van een trainer ga je werken aan conditie, kracht en je algemene fitheid.

Sportief Wandelen is geschikt voor iedereen. Wandelen is een heel natuurlijke manier van bewegen met weinig kans op blessures. Door regelmatig te bewegen werk je direct aan je gezondheid en ga je je ook veel lekkerder in je vel voelen!

Nu al starten met Sportief Wandelen?

Dat kan! Sluit je dan direct aan bij onze basis groep Sportief Wandelen. We hebben trainingen op vrijdagochtend (9:00 tot 10:15), woensdagavond (19:30 tot 20:45 uur) en zondagochtend (10:00 tot 11:15). De trainingen zijn op instapniveau en daarmee geschikt voor iedereen.

Hoe ziet de clinic Start to Walk eruit?

De clinic duurt twee weken, met elke week twee trainingen. Op woensdagavond (19:30 tot 20:45) en zondagochtend (10:00 tot 11:15). De trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers en zij nemen je mee in alle facetten van Sportief Wandelen. 75 Minuten training met stevig wandelen, wandeltechniek, spierversterkende oefeningen en uiteraard een goede warming-up/cooling-down. In twee weken volg je een opbouwend schema waardoor je sneller of meer afstand gaat wandelen. De kosten voor de clinic zijn € 22,50

De eerstvolgende clinic wordt gegeven op de volgende data: woensdag 7 september, zondag 10 september, woensdag 14 september en zondag 18 september

Direct inschrijven

Met de clinic Start to Walk werk je aan je gezondheid, fitheid, kracht en ga je lekkerder in je vel zitten