Inschrijven en tarieven

Direct sporten bij Sporthart ‘t Gooi

Bij Sporthart ‘t Gooi hebben we voor iedere sporter een passend abonnement.

Hieronder kan je direct naar onze webshop gaan of nog even verder lezen voor meer informatie.

Klik hier om direct naar de webshop te gaan

De afgelopen jaren is het sportieve aanbod van Sporthart ’t Gooi aanzienlijk uitgebreid. Naast bootcampen, hardlopen, trailrunning en sportief wandelen worden ook fitfight, de ijsbad dip en survivalrun trainingen aangeboden.

Per 1 januari 2023 zien de tarieven er als volgt uit:

 • Maandabonnement met 1x per week sporten: € 24,50
 • Maandabonnement met onbeperkt sporten: € 32,50
 • Jaarabonnement met onbeperkt sporten: € 350
 • Strippenkaart met 10 strippen: € 72,50
 • Losse strip: € 8,00

Voor clinics zoals de starters groepen en events zoals de dauwtraptrail gelden specifieke tarieven. We kijken uit naar alle sportievelingen die nog meer van ons brede aanbod gebruik gaan maken!

Klik hier om direct naar de webshop te gaan

OVER DE WEBSHOP

DE APP

Wij werken met een App van Virtuagym waarin je alles kunt regelen. Je vindt er ons rooster en je kunt jezelf via de app in- en uitschrijven voor welke training je maar wil. Verder is er een webshop voor het aanschaffen van strippenkaarten, abonnementen en kleding. Via deze app organiseren wij ook de ledenadministratie. Je kunt daar na inloggen altijd zien wat de status is van je lidmaatschap of strippenkaart en welke training(en) je hebt geboekt of gevolgd. Super handig dus! En mocht het toch even niet duidelijk zijn, dan zit er ook een community-functie in waar je vragen kunt stellen. al kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Zodra je iets aankoopt in onze webshop maak je ook een account aan van de app, die je vervolgens kunt downloaden in je app store.

Voor Android klik hier

Voor Apple klik hier

Kleding

Naast het aanschaffen van de gratis proefles, abonnementen, stippenkaarten of tickets voor evenementen hebben we in de webshop ook een menu waarbij we onze kleding of andere gerelateerde artikelen aanbieden. Alle maten zijn zowel voor mannen en dames verkrijgbaar. Na het bestellen nemen wij contact met je op voor overleg over de maat, levertijd en wijze van ontvangst. Weet je niet zeker welke maat je nodig hebt kan je die altijd bij ons komen passen.

Belangrijk om te weten

 • Bedenk wel dat je de gegevens die je hebt ingevuld bij je aankoop ook moet gebruiken bij het inloggen van de app. Zo wordt jouw account gekoppeld aan onze club. Wanneer je het wachtwoord kwijt bent, kun je via het inlogscherm een nieuw wachtwoord aan laten maken.
 • Voor het aanpassen van persoonlijke gegevens zul je als extra beveiliging opnieuw je wachtwoord in moeten voeren. Bewaar dit dus op een veilige plek. Dat kan een hoop gedoe voorkomen.
 • Als de training waar jij aan mee wilt doen al vol zit, kun je je inschrijven op de wachtlijst. Zodra er een plek vrij komt of er een extra training wordt ingepland, brengen wij jou als eerste op de hoogte, zodat je desgewenst alsnog kunt aansluiten.
 • Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 4 uur voor de training. Op deze manier kunnen de trainers zich goed voorbereiden en kan wellicht iemand op de wachtlijst alsnog meedoen.

Waarom het belangrijk is om deze app te gebruiken?

 • Onze locaties wisselen regelmatig. In het rooster van de app staat altijd de juiste actuele locatie. Met een korte check vóór je vertrek naar de training weet je zeker dat je straks op het goede adres staat.
 • Wanneer er om wat voor reden dan ook wijzigingen zijn, kunnen wij iedereen die zich heeft aangemeld gemakkelijk bereiken om dit door te geven.
 • De trainer weet wie er komt. Hij of zij kan de training goed voorbereiden en vertrekken zodra iedereen er is.
 • Bij onverhoopte calamiteiten beschikken wij over alle eventueel nodige informatie.

Lees hier de algemene voorwaarden van Sporthart ’t Gooi

Algemene Voorwaarden