Survivalrun Training

Combineer kracht, conditie, souplesse en techniek om hindernissen te overwinnen

Gratis proefles survivalrun training

Survivalrun Training

Heb jij altijd al eens zo’n supergave surivalrun willen doen? Of zoek je een activiteit om naast je bootcamp/hardlopen toe te passen? Dan is de survivalrun training precies wat je zoekt.

Survivalrun training is een combinatie van cardio- en krachttraining, gericht op souplesse, een sterker lichaam en een betere conditie. In de trainingen is aandacht voor hardlopen, krachtoefeningen en het aanleren van de juiste technieken om hindernissen te overwinnen. De bosrijke omgeving van de Woensberg in Huizen wordt gebruikt en natuurlijk onze Buitengym met de verschillende hindernissen op dezelfde locatie.

Plezier en gezelligheid zijn erg belangrijk. De trainer zorgt voor een juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Iedereen kan op eigen niveau aan de lessen mee doen. Doordat we werken in groepen van maximaal 6 personen is er ook voor de beginner veel aandacht. In het begin maak je snelle stappen met eigen maken van de basistechnieken

Je kan elke maandagavond om 19:30 meedoen met een survivalrun training, gegeven door onze ervaren trainers Kevin en Rowan. Heb jij nooit begrepen waarom sommige kinderen vroeger tot aan het dak van de gymzaal klommen? Of was je juist diegene die daar hing? Doe dan vooral mee en ontdek of het iets voor je is!

Heb jij altijd al een Monkey-Bar op de juiste manier willen uitvoeren?

Met behulp van onze fantastisch mooie hindernisbaan op de Woensberg kun jij vaardigheden opdoen voor surivalruns en je meer bewust worden van de manier waarop je je beweegt. Met dynamische trainingen die te volgen zijn op het niveau van elke deelnemer leren wij je met een mix van uitleg, oefeningen en toepassen hoe je een scala aan hindernissen kan aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan monkey-bars, touwklimmen, tarzan-swings en rope traverse. De focus zal liggen op efficiënt gebruik maken van je kracht om zo veilig en handig hindernissen aan te kunnen pakken. Zin in? Kom op maandagavond een keer proberen bij onze enige echte survivalrun training!

Direct inschrijven
  • Verbeteren van conditie, coördinatie en techniek

  • Toename van kracht en uithoudingsvermogen

  • Versterken van het doorzettingsvermogen

  • Verleggen van fysieke en mentale grenzen

  • Door gebruik van de juiste techniek minder kracht verlies en vermoeidheid

  • Bewustwording gebruik spieren en juiste bewegingen

Tijdens de training worden conditionele oefeningen zoals hardlopen afgewisseld met krachtoefeningen, hindernissen en techniektraining.